We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

🐴 Spirit 🐴

*1.53m * 12 jaar oud * Merrie

Spirit is een brave pony met 3 prettige gangen. Ze heeft een fijne galop en zit als een schommelstoeltje. Ze laat zich fijn bewerken en is enorm werkwillig. Ze is nuchter en betrouwbaar maar wel enigszins sensibel. Ze is daardoor dus niet geschikt voor beginnende ruiter.

Spirit is goed verkeersmak waardoor een relaxte buitenrit met haar ook echt genieten is. Ze loopt braaf de zee in en kan zowel voorop als achterop in een groep mee. Ook groot verkeer is voor haar geen probleem.

Spirit maakt ook braaf een sprongetje onder het zadel. Serieus springen hebben wij er niet mee gedaan maar tot 60 cm wel en dit vond ze leuk om te doen! Zonder zadel rijden is ze ook braaf mee.

In omgang is Spirit enorm aanhankelijk en lief. Ze geniet van een lange poetsbeurt en kan uren stilstaan als je aan het tutten of vlechten bent. In de weide komt ze naar je toe en ze is makkelijk in de kudde. Ze is braaf en makkelijk bij de hoefsmid en tandarts.

Kortom is Spirit ideaal voor een ruiter die de beginselen al kent, voldoende liefde geeft en enigszins ervaring heeft om lekker aan de slag te gaan.

We zoeken niet persee een huisje die wedstrijdgericht is maar we settelen niet voor iemand die er 1x per week naar omkijkt. Echter is het wel ook na een week rust, opstappen en wegrijden.

Spirit heeft geen stal- of andere gebreken. Ze laat zich goed bekappen en behandelen door de tandarts en dierenarts. De tandarts is 22 juli nog geweest.

Keuren mag, k.k. 🌎 Zaamslag, Zeeland 📞 +31638440189

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.