We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop aangeboden wegens tijdgebrek… hij verdiend wat hij zelf zijn baasje bied en dat is veel meer! 


Valerio is een ontzettend kwaliteitsvolle pony met veel potentie voor het hogere werk. Hij heeft een extreem ruime stap, een indrukwekkende draf met veel zweefmoment en een fijne galop! Hij valt meteen op door zijn prachtige uitstraling en bijzondere kleur, valk. 


Momenteel loopt hij alle prijzen eruit met bijna altijd scores rond de 70%. Hij is momenteel L2 geklasseerd en wordt binnenkort M1 gestart. Doordat er in zijn eerste jaren voornamelijk recreatief mee gereden is, is hij nog niet hoger uitgebracht. Wordt pas een jaar serieus doorgereden en laat veel potentie hierin zien! In het springen laat hij ook veel kwaliteit zijn maar dit doen wij zelf niet serieus.

Wij zoeken een huisje voor hem waar hij verder kan ontpoppen tot de succesvolle sportpony die hij kan worden! Hij is ook geschikt voor kinderen dus dit is geen probleem. Hij heeft namelijk bij ons ook lessen en ponykampen meegelopen. Zonder zadel, buitenritten, strandritten, trailerladen is dus allemaal geen probleem. 

Valerio wordt iedere 4 maanden behandeld door de osteopaat, 2x per jaar komt de tandarts, iedere 8 weken de hoefsmid, is in orde met zijn entingen en er wordt iedere 2 maanden mestonderzoek gedaan. Nog niet positief getest op wormen. Hij is recent klinisch en röntgenologisch goedgekeurd inclusief hals en rug. 


Bij serieuze interesse graag een berichtje of 📞 0638440189

Stamboom

Vader Goldstar du Bois
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Rietheim’s Iris
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.