Meer informatie

Voor Prazani zoeken we een nieuw maatje die graag met hem een nieuw avontuur wil gaan beginnen. Prazani is nu 3 jaar oud en sinds ongeveer een maand onder het zadel. Hij pakt dit erg goed op en zal altijd proberen het juiste antwoord te geven en doet goed zijn best. Verder is hij niet snel onder de indruk van iets en is hij enorm werkwillig. Prazani is enorm mensgericht, als je eenmaal zijn vertrouwen gewonnen hebt doet hij alles voor je. Hij vindt het altijd gezellig als je iets met hem gaat doen. Prazani is nog hengst, maar hier merk je helemaal niks van want onder het zadel ligt zijn focus compleet bij de ruiter. Aan de hand wil hij best een keertje kijken, maar hij laat zich hierin goed corrigeren.

Prazani kent stap, draf, galop en het sturen, maar moet nog verder doorgereden worden. Hij is braaf bij de hoefsmid en dierenarts en loopt makkelijk de wagen op.

In overleg is het mogelijk om hem bij de eigenaar te laten castreren. De vraagprijs voor Prazani is €5500, voor een goed thuis is dit bespreekbaar. In verband met zijn leeftijd is hij niet geschikt voor de onervaren of onzekere ruiter. Hij wordt door de fokker verkocht.

Stamboom

Vader Azerbeidzjan
Vader van vader WH Justice
v.v.v. Magnum Psyche
m.v.v. Vona Sher-Renea
Moeder van vader Euphoria
v.m.v. Psytadel
m.m.v. Nathanya JC
Moeder Prganza
Vader van moeder Psytadel
v.v.m. Padron's Psyche
m.v.m. Bint Bey Shah
Moeder van moeder SA Natsarah
v.m.m. AS Natsir Apal
m.m.m. Nyara JC

Prestatielijst

Evenement Jaartal Categorie Plaats geëindigd
Tulip Cup 2017 Hengstveulens 2