We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Bied nu je paard aan op de eerst volgende veiling (6 november a.s.) bij www.paarden-veiling.nl.

De enige échte online paarden veiling van Nederland. Een plek waar je veilig, vertrouwd en volledig online kan bieden en verkopen. Alle paarden hebben een stamboom en zijn gecheckt.

0% commissie
Ongewoon in de veiling wereld maar doodnormaal in onze ogen. Geen commissie, nooit. Er wordt één bedrag betaald door de verkoper en that’s it. 

Simpel
Het belangrijkste uitgangspunt van deze website is “simpel”. Eenvoudig bieden, eenvoudig verkopen, eenvoudig jouw paard vinden. Maar ook simpel en transparant in kosten.

Veilig
Elk paard op onze veiling wordt uitgebreid gecheckt. De verkoper levert zelf alle informatie aan en wij controleren zaken als chipnummer, stamboom, dierenarts etc.

Sportpaarden
Kwaliteit is gewaarborgd. We bieden een uitgebreid spectrum maar elk paard is voorzien van de nodige papieren en controles. Springpaarden, dressuurpaarden, pony’s, veulens.

Gratis registreren
Iedereen (boven de 18) kan zich gratis registreren en bieden op een paard. Uiteraard wordt iedere bieder wel gecontroleerd.

Bied mee en verkoop, veilig vanaf jouw eigen apparaat!

Ga naar www.paarden-veiling.nl/verkopen en meld je paard nu aan.

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.