We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Mijn knappe 3 jarige KWPN merrie zoekt een maatje om mee te gaan groeien.

Wegens het beëindigen van mijn hobby zoekt mijn 3 jarige KWPN merrie iemand die met haar een toekomst op wil bouwen.

Op papier heet ze Miss Congeniality, haar roepnaam is Misty. Ze is een nakomeling van de hengst George Clooney en haar moeder stamt af van Gribaldi.
Misty is bij ons geboren en altijd in de hand geweest. Ze is erg aanhankelijk en op mensen gericht. Ze is werkwillig en ontzettend vriendelijk! Ze is helemaal gezond en heeft geen stalgebreken. Op dit moment is zij ongeveer 1.60 m maar zal zij zeker nog doorgroeien. Haar moeder is ook nog ruim 8 cm gegroeid na haar 3e jaar.
Misty kan netjes vaststaan en is braaf bij hoefsmid en dierenarts. Ze is door een kind van 10 braaf te geleiden.
Misty heeft 3 goede gangen met een goed en sterk achterbeen gebruik. Ze lijkt veel aanleg te hebben voor de hogere dressuursport.

Op dit moment is Misty nog vrij groen in de africhting. Ze kent het longeren, zowel aan de enkele longeerlijn als aan de dubbele longe. Ze is braaf met zadel en opstijgen is geen probleem. Ze kan met ruiter op haar rug los rondstappen en draven. Op dit moment gaan we met rust en vertrouwen verder met haar opleiding.

Misty zoekt een maatje die rustig en open is. Ze heeft iemand nodig die haar vertrouwen geeft.

Wie wil er een mooie toekomst tegemoet gaan met deze knapperd? Voor vragen of om af te spreken om kennis met haar te maken stuur mij dan een berichtje.

Geen filmpje beschikbaar in verband met slechte kwaliteit na uploaden. Oprecht geïnteresseerd? Kom dan langs om haar in het echt te zien. 

Misty staat nabij Goes in de provincie Zeeland.

Stamboom

Vader George Clooney
Vader van vader De Niro
v.v.v. Donnerhall
m.v.v. Alicante
Moeder van vader Wallone
v.m.v. Wolkentanz I
m.m.v. Fricka
Moeder Absolutely Fabulous
Elite prok, sport-dress, D-OC
Vader van moeder Gribaldi
Elite pref.
v.v.m. Kostolany
m.v.m. Gondola II
Elite
Moeder van moeder Tozimone
v.m.m. Jazz
Pref.
m.m.m. Ozimone