We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

"Wâlt heeft inmiddels een fijne nieuwe plek die hem prima past"

Stal Lytse Vlearen heeft Wâlt Ynte te koop. Deze hengst is tot en met de tweede bezichtiging gekomen. Wâlt is voor alle disciplines inzetbaar. Met zijn spectaculaire draf maakt hij veel indruk. Met Wâlt kan je morgen in het L starten en kom je thuis met dikke punten. Hij leert snel, en is daarbij ook snel. Dat betekent dat hij niet geschikt is voor een beginnende ruiter. Dat zou ook een beetje zonde zijn want Wâlt is een serieus talent die het ver kan schoppen. Zoek je daarnaast ook nog een ras-typische, fijne, ongecompliceerde hengst die door zijn voorkomen hoofden doet draaien als je de baan in komt, dan is Wâlt(meister) jouw ideale kameraad. Dit paard is het waard, en valt daarmee in de hogere prijsklasse.  Spreekt wat je nu gelezen hebt je aan en heb je serieuze interesse in onze Wâlt? Dan stellen we het op prijs als je ons een filmpje kan laten zien waardoor wij een beeld krijgen hoe je rijdt. Dit om teleurstellingen te voorkomen voor jezelf, Wâlt, en zijn verzorgers.
Met de versoepelde Covid-19 maatregelen in het achterhoofd ben jij en je instucteur van harte welkom om deze hengst te bezichtigen en uit te proberen, dit met inachtneming van de vigerende Corona maatregelen.

Stamboom

Vader Tsjalle 454
Sport-Elite Pref
Vader van vader Mintse 384
v.v.v. Leffert 306
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Idsckje Imkje
Stb
Vader van moeder Norbert 444
Sport-Pref
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Thalia fan Synaeda
Ster
v.m.m. Nykle 309
m.m.m. Zeleck fan Synaeda
Ster-Pref