We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Nesquick is een ontzettend braaf paard met 3 prettige gangen. Hij heeft een prettige galop en is makkelijk naar voren en terug te schakelen. Hij laat zich makkelijk rijden en is enorm werkwillig. Hij is nuchter en betrouwbaar en daardoor dus geschikt voor (vrij)beginnende ruiter. Een écht bánge ruiter raad ik dan weer af omdat hij met opstappen niet helemaal stilstaat als niemand hem vast houdt. 

Nesquick is super verkeersmak waardoor een relaxte buitenrit met hem ook echt genieten is. Hij wordt enthousiast maar is goed terug te nemen. Hij loopt braaf de zee in en kan zowel voorop als achterop in een groep mee. Ook groot verkeer is voor hem geen probleem. 

In omgang is Nesquick enorm aanhankelijk en lief. Hij geniet van een lange poetsbeurt en kan uren stilstaan als je aan het tutten of vlechten bent. Hij heeft ook de behoefte aan deze quality time met de ruiter. 

Kortom is Nesquick ideaal voor een ruiter met voldoende tijd en liefde om lekker aan de slag te gaan. We zoeken niet persee een huisje die wedstrijdgericht is maar we settelen niet voor iemand die er 1x per week naar omkijkt. Hij is braaf maar houdt te veel van aandacht om niet naar om te kijken.

Hij heeft geen stal- of andere gebreken. Hij is makkelijk in omgang met andere paarden. Laat zich goed en eenvoudig bekappen. Tandarts en ontwormingen zijn in orde. 

Keuren mag, k.k. 


🌎 Zaamslag, Zeeland📞 +31638440189

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.