We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te Koop  

Mijn lieve ‘Ko’.  

Ko heet eigenlijk Go for it M. En is een ruin. Hij is 1,74m en is in 2011 geboren. Hij is gefokt door de bekende stal van Mook uit Alem.  

Ik heb Ko nu 4 jaar in mijn bezit. Helaas door een persoonlijk ongeluk moet ik ervoor kiezen om Ko te verkopen. Ko was Z klaar (incl groene wissels) en ik wilde hem begin dit jaar ook uitbrengen op wedstrijd in deze klasse. Helaas kreeg ik in januari een ongeluk. Daardoor is dit er helaas niet meer van gekomen. Ko is wel op wedstrijd uitgebracht door mij in de klasse L1. Met hele goede resultaten (alleen maar prijs gereden). Sinds mijn ongeluk wordt Ko gereden door een vriendin die hem op B/L niveau traint.

Ko is een heel lief en braaf paard. Hij is niet geschikt voor een onervaren ruiter. Hij moet met gevoel en een zachte hand gereden worden. Ko heeft talent voor het hogere werk waar vooral zijn zijgangen eruit springen.

Ik zie Ko graag bij iemand die net zo gek is op hem als ik ben. En die hem een thuis voor altijd kan bieden. Het is een heel aanhankelijke paard die je in je hart sluit met zijn grappen.

Ko is uiteraard gezond en kei hard op zijn benen. Staat zonder ijzers. Keuren mag, kosten koper.

Vraagprijs is € 15 000,00.  (Prijs is bespreekbaar bij juiste klik)

Een recent filmpje van Ko op dit moment via onderstaande link: 
https://magis.to/av/fDgsB05HEAY-OjIHDmEwCXh4?l=vsm&o=i&c=c
(Als de link niet werkt, kan ik deze ook altijd doorsturen per app)

Ik heb nog een filmpje bijgevoegd via YouTube van Ko op wedstrijd met mij in de klasse L1. Dit filmpjes is dus niet recent, en het andere wel.

(Mocht ik telefonisch niet bereikbaar zijn, stuur me dan een appje. Probeer ik zsm terug te bellen.)

Stamboom

Vader Cadans M
Vader van vader Sir Donnerhall I
v.v.v. Sandra Hit
m.v.v. Contenance D
Moeder van vader Tomathika M
pref Keur IBOP
v.m.v. Pion
m.m.v. Omathika M
M2 dressuur
Moeder Lacenta
Sport (dr) Elite
Vader van moeder Haarlem
v.v.m. Voltaire
m.v.m. Berdieta
Moeder van moeder Brenda
Ster pref prest
v.m.m. Farn
m.m.m. Upianne