We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Naam: Fiji Ferrero
Leeftijd: 10 jaar (04-05-2010)
Schofthoogte: +/- 1,46 m 
Hele mooie 10-jarige D-pony ruin. Fiji heeft veel Arabisch bloed (bijna 65%) en draagt daardoor altijd zijn staart. Het is ook daardoor dat hij behoorlijk temperamentvol kan zijn. Hij is heel lief en gehoorzaam, maar heeft hiervoor wel een dwingende hand nodig. Je moet consequent in de omgang zijn en je ook echt als ‘baas’ opstellen. Vooral in het begin is dit belangrijk, zodat hij weet dat hij niet met je moet gaan lopen. Een ruitertje met ervaring en wat lef zal het perfecte dier aan hem hebben. Fiji wacht dan netjes bij bijv. het eten tot hij een seintje krijgt. Hij zal nu nooit de stal in lopen als zijn huidige baasje daar bezig is.
Fiji is sportief gebouwd en hoewel er vooral dressuur mee gereden is (altijd privélessen), maakt hij ook mooie sprongen. Fiji heeft geen stalgebreken, is altijd ontwormd, geënt en bekapt. Er is heel veel op Fiji gereden, maar pas L wat betreft wedstrijden. Fiji is wat betreft niveau al wel verder. Ook is hij al vaak op de trailer geweest. Dit vindt hij geen enkel probleem. Op wedstrijd gaan lijkt hij alleen maar leuk te vinden. Hij gedraagt zich super netjes op het wedstrijdterrein en is niet makkelijk ergens van onder de indruk.
De vader van Fiji is de kampioenshengst First Stayerhof’s Ramzi H (ZZ springen en M dressuur) die verkocht is naar het buitenland voor de sport. Moeder is de NRPS stamboekmerrie Tashmirena van the Fairplay. Vader van de moeder is de Arabische volbloedhengst Juravel OX.
Vanwege het feit dat het baasje van Fiji nu eigenlijk op een paard wil gaan rijden, doen we Fiji met pijn in het hart weg. We zoeken een ervaren ruitertje dat niet bang is om de ‘baas’ te spelen. Ook en misschien wel vooral, moet het ruitertje heel veel liefde en een goede plek te bieden hebben!
We doen Fiji niet weg als het niet goed voelt. Daarom ook graag alleen reageren als er serieus interesse is. Bel of mail gerust voor vragen of om een kijkje te komen nemen. Alle keuringen zijn toegestaan (kosten koper).

Stamboom

Vader First Stayerhof’s Ramzi H
Vader van vader FS Harry Potter
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Delilah
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Tashmirena van The Fiarplay
Vader van moeder Juravel Ox
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Tashmira
v.m.m.
m.m.m.