Meer informatie

Stoere allrounder te koop!

Deze zeer sympathieke koffievos-ruin uit 2011 meet 168. Beschikt over 3 correcte gangen. Totaal niet kijkerig in parcoursen, buitenritten en andere vreemde terreinen. Hij is M1 dressuur en B springen. Verder veel crosservaring. Springt een wissel. 

Gomez is vrij van (stal)gebreken, braaf bij tandarts, dierenarts en hoefsmid.

Gomez is een erg aanhankelijk paard, een echte knuffel. Fijn te rijden tussen de hindernissen, springt vrijwel altijd! Ook vindt hij crossen erg leuk, hij doet hier erg zijn best voor, dit maakt hem erg geschikt als eventing-paard. Gomez is een erg braaf en nuchter paard, een is een erg fijne allrounder voor een handige ruiter!

Gomez heeft bij zijn vorige eigenaar M1 dressuur gelopen en B springen. Ik zelf ben een paar keer B dressuur met hem gestart en heb vooral veel oefenparcours met hem gereden. Ook heb ik erg veel met hem crossles gereden, dit deed hij erg braaf. Gomez is erg braaf in het bos en op het strand. Zowel alleen als in een groep. Ook mee geweest naar grote buitenritten, ruiterkampen etc. Loopt ook zo het water in.

Naast dat Gomez een paard is met veel kwaliteiten in zowel het springen als de dressuur, is hij ook nog eens een ontzettende opvallende verschijning met een mooie bouw.

Afstamming: Indorado x Corland x Nimemrdor (x Lucky Boy)
KWPN
Geboren: 2011
Geslacht: Ruin
Kleur: Koffievos
Stokmaat: 168 cm

Voor mij is dit paard te hoog gegrepen, ik zoek een handige ruiter waar Gomez weer lekker kan trainen en waar zijn kwalititeiten naar boven gehaald kunnen worden! 

Voor meer informatie graag bellen of berichten naar: 06-34090833

Stamboom

Vader Indorado
STB, Keur, RP
Vader van vader Corrado I
v.v.v. Cor de la Bryere
m.v.v. Soleil
Moeder van vader Aida
v.m.v. Ahorn Z
m.m.v. Tresse
Moeder Santasia
STB, Keur, Sport(-spr)
Vader van moeder Corland
STB, Keur
v.v.m. Cor de la Bryere
m.v.m. Thyra HSP
Moeder van moeder Fantasia
VB, Preferent
v.m.m. Nimmerdor
STB-H, Preferent
m.m.m. Patty
STB-M, Keur, Preferent