Meer informatie

Wegens overgang naar de paarden verkopen wij met pijn in ons hart onze stoere springtopper.

Experanzo is momenteel Z +32 punten, helaas geen ZZ meer kunnen starteen i.v.m. corona. Maar hij heeft hier zeker potentie voor. Pony heeft veel springvermogen, wil altijd naar de overkant en denkt mee. Is zeer wendbaar waardoor hij als het moet ook een snelle tijd neer kan zetten. We kunnen oprecht zeggen dat hij nog nooit is gestopt voor een hindernis, hij red zich altijd. Onze dochter heeft vele prijzen gewonnen, finales en kampioenschappen op haar naam gezet. 
Ook dressuurmatig is het een hele fijne pony. Is in het verleden L2 geweest maar hij zou zeker nog verder kunnen komen. Onze dochter heeft geen interesse in dressuur, dus weinig dressuur wedstrijden gereden.  (wel altijd dressuurmatig getraind). 

Wij zien Experanzo graag bij een ambitieuze ruiter met enige wedstrijdervaring. In de ring wil hij soms wat enthousiast en sterk worden. Daarom vinden wij hem niet geschikt voor een beginnende ruiter.
Pony zou ook zeer geschikt zijn voor het onderdeel Children.
Pony is er lief en braaf. Heeft geen stalgebreken. Makkelijk op de trailer/vrachtwagen en bij de hoefsmid of de tandarts.

Hogere prijsklasse !
Voor meer info 06-53862758 
(graag via app)

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.