We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Sinds heden ben ik voor mezelf begonnen in de paardensport branche.Na heel wat ervaring op gedaan te hebben en verschillende manieren uitgeoefend te hebben, zowel in het zadelmak maken als in wedstrijd en verkoop klaar maken van paarden en pony`s .Ik heb ontzettend veel passie en heb veel geduld met de paarden en werk alles vanuit de rust. Maar ik ben zeker niet bang voor een uitdaging en kan ook door pakken. 

 Ik geef naast dit alle ook les in het dressuurmatig rijden en springen, ook als u met uw paard op bepaalde gedrag problemen vast loop zou ik u daar in kunnen helpen.

Tevens ben ik ook beschikbaar voor paardentransport binnen Europa.Ik heb ervaring om lange afstanden paarden te transporteren, en het welzijn van het paard zal dan ook altijd voor op gaan!Heeft u vragen?Neem gerust contact op via e-mail: mcclurehorsetransport@gmail.com