Meer informatie

Omdat we helaas niet alles zelf kunnen houden, nu in de verkoop!

Montgomery is een fijne, brave, stoere ruin met veel uitstraling. Montgomery wordt in juli officieel 3 jaar en wordt daarom op het moment heel rustig aan bekend gemaakt met het longeren, bijzet, zadel etc.
Montgomery is erg leergierig en je kunt nu al merken dat hij voor je wil werken. Tijdens het vrij springen kan je merken dat hij ondanks dat hij nog jong is en nog moet leren, wel zicht heeft op de sprong en goed gebruik kan maken van zijn lichaam. Tevens is het een paard met 3 goede gangen waardoor hij ook goed zou kunnen presteren in de dressuursport.

Eranna (Numero Uno x Goodtimes), de moeder van Montgomery is een elite merrie die goede punten tijdens de EPTM test scoorde. Eranna komt uit de beroemde Ranna stam evenals haar volle broer, de bekende hengst Ammeretto, wie onder David Beisel goed presteert in de 1.60 Grand Prix, in Amerika.
De vader van Eranna, Numero Uno heeft zich ontwikkelt tot één van meest toonaangevende hengsten in de mondiale fokkerij met een ongekend aantal 1.60cm Grand Prix winnaars en Olympische paarden. Montgomery is een nakomeling van de mooie hengst Dakar VDL wie met glans voor zijn verrichtingsonderzoek slaagde. Dakar sprong onder andere op internationaal 1.50m niveau en sprong als 8-jarige naar een 7e plaats in de 1.50m Derby van Drammen. Als 7-jarige werd hij Kampioen van de hengstencompetitie klasse Z/ZZ.

Kortom, een zeer fijne ruin voor degene die op zoek is naar een leuke uitdaging om later leuke dingen mee te kunnen doen.

Filmpjes zijn beschikbaar. Hiervoor graag contact op nemen met 06-23421789 of 06-57180710

Stamboom

Vader Dakar VDL
Stb, 1.45m-spr
Vader van vader Cardento
Erkend, 1.60m-spr
v.v.v. Capitol I
m.v.v. B-Estelle
Moeder van vader Nisolde
Keur, preferent, prestatie
v.m.v. Nimmerdor
Stb, 1.60m-spr
m.m.v. Isolde
Keur, preferent, prestatie
Moeder Eranna
Elite, EPTM (spr), PROK
Vader van moeder Numero Uno
Preferent, (WFFS-free), 1.50m spr
v.v.m. Libero H
Stb, Preferent 1.60m-spr
m.v.m. Jolanda
Keur
Moeder van moeder Ranna
Keur, Preferent
v.m.m. Goodtimes
Stb
m.m.m. Hanna
Ster