Meer informatie

Prachtige talentvolle zwartbruine ruin rechtstreeks van fokker. Kaliber (Chagall D&R x elite merrie van Flemmingh) heeft veel uitstraling en drie bovengemiddelde gangen. Het afgelopen jaar is hij succesvol uitgebracht op wedstrijd. Zowel in het outdoor- als indoorseizoen de Brabantse Kampioenschappen gelopen en beide keren de finale gehaald. Kaliber wordt nu (bij gebrek aan wedstrijden) op M-niveau getraind. Kaliber is betrouwbaar en heeft een top instelling. Een paard met veel potentie voor de toekomst! 

Uit dezelfde moeder komen twee zz-zwaar paarden (v Uphill) uitgebracht door Anouk Daris. De jongere nakomelingen worden succesvol uitgebracht in de basissport. Paarden uit deze stam worden gekenmerkt door hun medewerkende karakter. De moeder en volle zus van Kaliber zijn te bezichtigen op locatie. 

Kaliber is in 2018 klinisch en röntgenologisch goedgekeurd, incl rug en hals.

Reden verkoop is tijdgebrek/ aanwas jonge paarden. Kaliber zou goed tot zijn recht komen bij een ambitieuze ruiter/amazone. Hij is betrouwbaar en daarom ook geschikt voor de overstap van pony naar paard.
Vraagprijs € 20.000 

Bij interesse graag bellen 06 53 22 47 20

Stamboom

Vader Chagall D&R
Vader van vader Jazz
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Annabel
Elite pref EPTM(drs) prest prok
v.m.v. De Niro
m.m.v.
Moeder Zarona
Elite
Vader van moeder Flemmingh
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Derona
Prest keur
v.m.m. Pygmalion
m.m.m. Verona
Pref keur