Meer informatie

Blitz is een supermooie en lieve 8-jarige ruin van 156,5 cm. Hij wordt uitgebracht in het Z2 bij de pony’s en wordt ook getraind op hoger niveau.

Blitz kan prima mee bij de paarden, hij oogt groter

Hij leert erg snel en wil zelf heel graag werken en zijn best doen! Hij pakt oefeningen snel op. In de training nemen we ook appuyeren in galop mee en sinds kort trainen we ook op pirouettes, deze pakt hij zeer goed op. Hij springt een groene wissel.

Wij hebben Blitz in ons bezit sinds hij 3,5 was en wij hebben hem met professionele hulp opgeleid van zadelmak naar het Z2 bij de pony’s. Blitz valt altijd op in de ring en we hebben vaak complimenten gekregen hoe een mooie pony hij is.

We hebben al vaker met stang & trens gereden en dit doet hij volledig probleemloos!

Blitz heeft ook 1,5 jaar deelgenomen in een viertal waarmee we Limburgs en Nederlands kampioen zijn geworden. Ook hebben we hiermee een kür op muziek gereden dus ook luide muziek is hij gewend.

Blitz zijn moeder is een springpaard en Blitz zelf kan ook een leuke sprong maken. Het hoogste wat wij met hem hebben gesprongen is een oxer van 95 cm, maar hij kan zeker hoger en dit vindt hij ook leuk om te doen. Blitz is niet geschikt voor een onzekere ruiter.

Blitz is makkelijk op de trailer te laden. Blitz heeft geen (stal) gebreken. Blitz heeft als veulen in de draad gehangen en heeft hier een litteken aan over gehouden op zijn linker achterbeen, dit is oppervlakkig en heeft hij absoluut geen last van.
Op 29 april 2020 is hij klinisch en röntgenologisch (benen) goedgekeurd (foto's en rapport beschikbaar)

De vraagprijs is € 12.500,-

Voor meer informatie kun u een bericht naar 0610373080 sturen

Stamboom

Vader Dylano
Vader van vader Rubiquil
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Orlando
v.m.v. Zeoliet
m.m.v.
Moeder North Lakes Liitle Rose
Vader van moeder Marnehoeve's Everest
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Kantjes Ronaldo
m.m.m.