Meer informatie

Super lieve stoere 3 jarige ruin rechtstreeks van de fokker. Mackenzie is bij ons geboren en opgegroeid. Ontzettende lieve ruin die gek is op aandacht en graag wil werken. Als hij je aan ziet komen staat hij bij het hek al te kijken of hij misschien dit keer mee mag.

Mackenzie is vanaf veulen elke dag in de hand geweest en heeft voor zijn leeftijd al heel veel geleerd. We kunnen hem makkelijk uit de groep halen en staat braaf stil met poetsen. Hij is braaf bij hoefsmid en dierenarts en met opscheren van de benen/hoofd. Laatst is een osteopaat geweest en daar heeft hij zich een uur lang heel braaf bij gedragen. Mackenzie heeft al geleerd alleen de trailer op te gaan en is ook alleen te laden. Vervoeren hebben we een aantal keren gedaan, dit wel samen met een pony om hem goeie ervaringen mee te geven de eerste keren.

Sinds een paar weken zijn we wat intensiever met hem aan het werk en het longeren pakt hij goed op. Hij is bekend met de beginselen van wat grondwerk oefeningen alsmede het werken aan de hand.

De moeder van Mackenzie is Evazelma (Uphill x Skydancer) en komt uit de zelma stam, gefokt door de gebroeders Scholten en Dhr. Van Norel in Wapenveld. In de zelma-stam word gefokt op karakter en beweging en dit is wat wij ook willen voortzetten om een zo fijn werkwillig paard te fokken waar een ieder mee uit de voeten kan. Evazelma loopt Z2 dressuur met winst, bomproef paard waar gemakkelijk kleine kinderen op kunnen rijden of zitles op krijgen. Haar lieve en makkelijke karakter geeft ze zeker door. Als veulen zijn we met Mackenzie naar de veulenkeuring geweest, hij had hierbij een 1e premie behaald.

Wij zoeken voor Mackenzie een 5 sterren huisje. Iemand die lekker met hem aan de slag gaat en hem alle aandacht geeft die hij verdiend. Gezien zijn leeftijd is hij (nu nog) niet geschikt voor de beginner of onzekere ruiter. Maar de verwachting is dat hij het echt super braaf gaat doen net zoals zijn moeder. Hij moet wel eerst het één en ander nog leren. Mackenzie staat niet in de weg en gaat ook alleen maar weg als we een iemand hebben gevonden die hem net zo geweldig vind als dat wij hem vinden!

Keuren geen probleem, kosten koper. Vraagprijs € 8500,-
Filmpje op verzoek verkrijgbaar!

Stamboom

Vader Davino V.O.D.
Vader van vader Bleu Horse Hotline
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v. Michelangelo
m.m.v.
Moeder Evazelma
Vader van moeder Uphill
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Sky Dancer
m.m.m.