Meer informatie

Rechtstreeks van de fokker: superlieve, goed opgevoede, sociale en koele merrie met maat. Kan heel fijn bewegen! Geschikt voor de springsport, maar zeker ook voor de dressuur!

We zijn inmiddels voorzichtig met grondwerk begonnen en ze pakt dit heel goed op (foto is van de eerste keer, 24-04-2020). Moya di Menta heeft een fijn, meewerkend en nieuwsgierig karakter. De eerste foto's zijn van najaar 2019, inmiddels is ze nog meer paard geworden. Het filmpje is van 30 april 2020.
Haar volle 8 jarige broer Georgino di Menta loopt succesvol in de Z1 en start binnenkort Z2 als het weer kan. I.v.m. voorkeur van de (amateur) ruiter voor dressuur, wordt er met hem alleen gesprongen in de les en niet op concours. Hij zou dit zeker wel kunnen. Een aantal foto's van Gino is bijgevoegd (mei 2019, toen nog klasse M1). Al onze zelfgefokte paarden zijn zeer braaf, fijn te rijden, werkwillig en hebben een groot hart. Wij zoeken een fijne plek waar Moya de tijd krijgt en in alle rust opgeleid wordt tot sportpaard. Het liefst een blijvend thuis. Ze staat bij ons aan huis. U bent van harte welkom om haarzelf en haar moeder, broer en zussen bij ons te komen bekijken. 

Moya mag weg bij de juiste klik voor € 8500,=. Dit is een vaste prijs. Handelaren hoeven niet te reageren en lager bieden heeft geen zin. Alle keuringen zijn toegestaan, maar wel k.k.

Stamboom

Vader Bodinus
Vader van vader Padinus
keur
v.v.v. Heartbreaker
preferent
m.v.v. Ladina
keur, prestatie, sport
Moeder van vader Ultra Siena W
v.m.v. Namelus R
preferent
m.m.v. Zelusiena
Moeder Vallimenta
Vader van moeder Niveau (1.50 spr)
v.v.m. Lux
m.v.m. Javiana
Ster, preferent, prestatie
Moeder van moeder Kallimenta
keur, sport
v.m.m. Flemmingh
preferent
m.m.m. Elementa