We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

De allerliefste van Nederland, en INTER ! GEKLASSEERD

Deze super knappe ruin van 9 jaar is al 5 jaar in mijn bezit, gekocht als 4 jarige op B niveau en zelf gestart in de L2 en alle klasse's gereden en met bizar veel overwinningen thuisgekomen.

UPHILL X RONANDO X CORLEONE

Door zijn stokmaat van 1.80 is hij imponerend en met zijn prachtige model valt hij echt op.
Ondanks zijn stokmaat is hij door IEDEREEN te rijden op zowel trens als stang en trens en ik zet rustig mijn 10 jarige dochter erop voor een ritje door de rijbak

Op stal is het een echt knuffelkont, is super aanhankelijk, gehoorzaam, heeft veel geduld, en is lief voor mn hoefsmid/dierenarts/tandarts.

Lopen kan hij goed, zijn stap en galop zijn fantastisch en ook kan hij goed draven. Ik ben inmiddels bezig met wat passage en piaffe werk en dit pakt hij goed op. Een begin met de eners is ook gemaakt !

Als afwisseling vind hij het super leuk op het strand of in het bos en springen vind hij geweldig!

Met de trailer mee is een eitje, laden doe ik alleen en al moet hij 6 uur op de trailer staan dan hoor ik hem nooit.

Op vreemd terrein is hij nog veel mooier, maar ook dan braaf en gehoorzaam en bokken/steigeren/kijkerig komt niet in zijn woordenboek voor. 

Zijn instelling is super fijn, super braaf voor een angstige ruiter en ook heet te maken wanneer ik dat nodig heb. Ik geef ook soms wat les op hem om mensen te leren voelen en daarom weet ik dat iedereen op hem weg kan rijden.

Bij aankoop is hij gekeurd en op een hoefzweer na heeft hij NOOIT wat gemankeerd!!
Ook geen stalgebreken aanwezig.

Paard word nog steeds gestart en loopt scores van 64 en 65 % in de INTER 1 met nog genoeg ruimte voor verbetering. Gitaar ontwikkeld zich nog iedere dag! 

Gitaar zit uiteraard in de hogere prijsklasse > 75.000
een filmpje kan gestuurd worden via de app , hier zie je onze laatste gereden proef. Let op dit is een ander telefoonnummer. Helaas wil mijn telefoon hem aldoor niet verzenden 06 20407835 ( Jurry) overige vragen graag via 0610256876
Keuren mag. K.K
LIEFST via een APP reageren!! 0610256876


Stamboom

Vader Uphill
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.