Meer informatie

Wegens te drukke bezigheden komt mijn talentvolle 9 jarige ruin (Indorado x Enrico) George Utopia (1.68 cm) in de verkoop hij is recentelijk klinisch goedgekeurd .
Bijzonder is te vermelden dat zijn moeder Kanita Utopia het keur en sportpredicaat heeft zowel in dressuur en springen. Zij was succesvol in ZZ dressuur – ZZ springen en samen met Alice Naber Lozeman The International Horse Trials te Ede de 1-ster in 2006 gewonnen heeft. Over Indorado is meer dan genoeg bekend onder ander dat hij als jonge hengst twee kwalificaties van het Bundeschampionat won en w 10e in de finale werd. Op internationaal niveau was hij zeer succesvol met Jur Vrieling.
George Utopia is goed opgeleid in dressuur en springen, hij heeft 3 correcte gangen, echter heeft weinig wedstrijdervaring opgedaan. De potentie van het paard is duidelijk aanwezig en zal naar verwachting met een ervaren ruiter snel tot sportsucces gaan leiden.
Momenteel staat George Utopia op stal bij Alice Naber Lozeman, waar hij professioneel opgeleid wordt, teneinde zijn ontwikkeling meer inhoud te geven.
George is recentelijk klinisch goedgekeurd. Het is geen probleem om hem röntgenologisch te laten keuren.
Graag via Whats app regeren.

Stamboom

Vader Indorado
STB Keur
Vader van vader Corrado I
v.v.v. Cor de la Bryere
m.v.v. Soleil
Moeder van vader Aida
v.m.v. Ahorn Z
m.m.v. Tresse
Moeder Kanita Utopia
Keur, Sport spr/dressuur
Vader van moeder Enrico X
v.v.m. Fast X
m.v.m. Gibsy X
Moeder van moeder Unita Utopia
Keur, Preferent, Prestatie
v.m.m. Duc de normandie
Preferent
m.m.m. Evagore Utopia
Preferent Prestatie