Meer informatie

Unieke kans: Twee boxen vrij op Stal Panta Rhei

Op onze 5-sterren FNRS Instructie-, Sport- en Trainingsstal in de polder van de Ronde Venen bij Waverveen hebben we twee plekjes vrij voor een pension- of trainingspaard.

Paarden staan bij ons in een ruime box met open bovendeur. We voeren drie keer per dag ruwvoer van zeer goede kwaliteit en de paarden krijgen twee maal per dag krachtvoer. De stallen worden iedere dag gemest en bijgestrooid en een keer per week helemaal leeg gehaald.

Tijdens de dagelijkse stalverzorging komen de paarden doordeweeks standaard iedere dag ’s morgens in de paddock of (op verzoek) in de molen. In het weekend zijn daar eveneens afspraken over te maken.

We hebben vier ruime en goed gedraineerde paddocks voor in de winter en zomers hebben we maar liefst 9 hectare weiland tot onze beschikking. In de zomer worden de paarden dagelijks door ons buiten gezet en weer naar binnen gehaald. Je kunt kiezen om je paard alleen of in een groepje op de wei te zetten. Daarnaast kun je ook kiezen of je je paard een halve dag op de wei wilt hebben of dat hij de hele dag naar buiten mag.

Faciliteiten

Als pensionklant kun je natuurlijk gebruik maken van al onze faciliteiten, zoals 20x60m-Agterberg buitenbaan, 20x40m-eb en vloed buitenbaan, 20x60m-Agterberg binnenbaan, achtpaards stapmolen (niet inclusief in pensionprijs)  en een ruime Agterberg longeerkraal. Verder hebben we vier poetsplaatsen, een spuitplaats met warm en koud water en een solarium (met muntautomaat).

Voor je spullen krijg je een ruime zadelkast en is er een extra ruimte voor bijvoorbeeld je dekens. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om je trailer of vrachtwagen te stallen.

Je bent vrij om je eigen dierenarts, hoefsmid etc te kiezen en ook je eigen (gediplomeerde) instructeur is van harte welkom!
Het is ook mogelijk om les te volgen van Grand Prix-amazone Eva de Man of om je paard door haar te laten trainen/doorrijden of uit te laten brengen op wedstrijd.

Wil je meer weten neem dan even contact op met Constans 06-53225656 of Eva 06-51403904.

De standaard pensionprijs is €435,00 per maand. Dat is inclusief de dagelijkse stalverzorging, krachtvoer, ruwvoer en het gebruik van alle faciliteiten behalve het solarium en de stapmolen.