Meer informatie

Te koop ivm verkoop paard:

Hoofdstel van Profi-Rider met gloednieuwe neusriem (3x mee gereden) en 12,5cm Sprenger bit.
Onderdelen zijn los te koop. Voor de hele set 100 euro. 


Nog een halve emmer (ongeveer 0,5kg) Biotine van pharmahorse. 10euro.

Veelzijdigheidszadel van Horse Saver. 40cm lang en boommaat 15-16cm. Heerlijk lichtgewicht zadel, maar 10x mee gereden helaas. Singelstoten zijn piekfijn. Zadel is echt zgan. 500 euro.

Donkerbruin westernzadel echt leder. Volledige lengte zadel is 60cm. Zitting is 39cm en de boom 16cm. Zadel is gebruikt maar nog prima. Is vorig jaar nog nagekeken en goed gevonden door westernzadelpasser uit België. Er is toen alleen een nieuwe singelriem aan gezet. Sindsdien nog maar 1x gebruikt. 450 euro.

De zadels zijn vlak voor de foto's ingevet en dat zal tot het moment van verkoop wekelijks blijven gebeuren om te zorgen dat het leder mooi blijft. Dit geldt overigens voor ál het lederen materiaal dat te koop staat.

Zeer gebruikt bruin Stübben zadel met brede boom 46cm. 40 euro.

Gebruikt zwart VZH zadel (merk onbekend) is nog netjes maar heeft gebruikssporen. Medium boom. 44cm lang. 120euro.  

Prachtig gloednieuw echt lederen zwart western/spaans hoofdstel/kopstuk. Nieuwprijs is 200 euro. Nooit gebruikt, kaartje hangt er nog aan. Maat Full. 125euro.


Hele set nieuwe, ongebruikte singels.
Kerbl ergonomische singels (1x 135cm 2x 120cm) 17,50 per stuk
Progel (1x125cm 3x145cm) 35 per stuk
Onbekend merk maar van echt leder 1x 130cm 50 euro.


Vliegenmasker Shires in maat pony met verlengd neusscherm en gaten voor de oren. Het logo is aan de voorkant stuk maar het gehele gaasgedeelte is nog piekfijn en intact. Niet veel gebruikt, mijn paard kreeg hem altijd meteen af. 10 euro.


Havens elektrolyten mix. Zijn werkelijk 2 dosissen uit, meer niet. De pot van 1,5kg zit dan ook nog helemaal vol. 15 euro.


Gloednieuwe hele fijne washandschoen in blauw. Kun je heerlijk de spieren mee masseren tijdens het wassen. 5 euro.


Deze advertentie zal komende dagen aangevuld worden met het overige tuigage (zadels etc) en verzorgingsproducten. Mag als partij weg maar ook als losse onderdelen.


Alles kan verzonden worden naar en vanuit Nederland of België. Ophalen kan in Elen (bij Maaseik in België) of in overleg na de lockdown in Gemert (Nederland).


Voor meer info, foto's en overleg over de prijs mag je altijd mailen.