We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Eindemaat C pony
Prestaties Nationaal kampioen cl in stijlrijden .Cl en Cm gelopen lrv ook wekelijks Vlp of Hrov of goudelaars of ponycreterium gelopen .
2 de plaats 90 cm jumping mechelen (2019).Mijn dochter(s)hebben er vele prijzen en bekers mee gewonnen. Ze is erg geschikt voor barrages vanwege haar snelheid en wendbaarheid. Een ruiter die hogerop wilt komen gaat er veel plezier aan beleven.
Babeth is zowel geschikt voor een beginnende ruiter als een dappere en gevorderde ruiter. Ze zal zelden stoppen en helpt u steeds naar de overkant en is heel braaf in omgang. Ze heeft ervaring in parcours tot 1 m.
Ze heeft in lrv ook dressuur gelopen gedurende enkele jaren maar ruiters hun ambitie lag steeds in het springen. Ze geeft heel goede sportveulens(7 jarige hier aanwezig).
Ze staat al 10 jaar bij ons dus gaat enkel weg naar een goede thuis. We moeten haar helaas verkopen door overgang naar de paarden.
Ze heeft geen stalgebreken en is braaf bij hoefsmid, tandarts en dierenarts. Ze mag klinisch gekeurd worden op kosten van de koper.
Ze is gewoon zowel vans als vrachtwagen.
Geen HANDELAARS
Indien intresse kan hier terplaatse getest worden piste aanwezig.
0032495531929

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.