Meer informatie

Heb jij een jong paard dat zadelmak of doorgereden dient te worden? Wil jij graag training op locatie? Of heb jij hulp nodig bij de verkoop? Dan helpen wij jouw graag.

Jouw paard komt te staan op een fijne stal in 't Gooi in volpension en kan dagelijks naar buiten in de paddock (of wei). De paarden staan bij ons op stro en krijgen 3x per dag goed kuilgras. Daarnaast voeren we onze paarden 2 x per dag basisbrok.

Wanneer jouw paard in training komt werk ik jouw paard minimaal 4 dagen per week in de vorm van rijden en/of longeren. Hierbij houden wij rekening met de leeftijd en trainingsniveau van het paard. Wij hebben een gloednieuwe longeercirkel en een verlichte buitenrijbaan (20 x 40m) met eb/vloed systeem op speciaal Agterberg bodem. Tevens is het mogelijk om jouw paard verkeersmak/bosmak te maken, aangezien wij grenzen aan een fantastisch natuurgebied.

Wil jij jouw paard verkopen? Ook dat kan via ons. Wij vinden het belangrijk dat de eisen en wensen van onze klanten worden nageleeftijd. Communicatie is in dit proces dan ook van essentieel belang. Wij doen alles in overleg met de eigenaar.

Ook kan ik langskomen voor training op locatie vanaf €30,00 excl. 0.28 cent kilometer vergoeding vanaf 10 km (1214CC) enkele reis. Hieronder valt ook Longeren, Probleempaarden, Bosmak & verkeersmak maken.

Ik heb een kvk: 73032166 en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering! Wegens Corona zorg ik voor gepaste afstand en handschoenen!

Interesse? Neem dan contact met ons op via 06-17882335 of neem een kijkje op onze website: www.angeliquewouters-nl.webnode.nl