Meer informatie

Reekamp's Rambler is een prachtige zwarte New Forest ruin v. Reekamp’s Eclips uit 2015. zijn stokmaat is  1.46. In 2019 heeft hij meegedaan met een hengstenkeuring in Duitsland, kort hierna is hij geruind en zadelmak gemaakt.
Rambler is in de omgang een echte knuffel, erg mensgericht en enorm grappig. Met rijden is hij een enorm werkwillige pony die het soms zelfs te goed wilt doen! Hierdoor is Rambler wel een gevoelige pony en daarom niet geschikt voor een onervaren ruiter.

Hij kwam net zadelmak bij ons, wij hebben rambler getraind en hem uitgebracht op zijn eerste wedstrijdje waar hij meteen 69% scoorde! Dit deed hij enorm braaf en heel stoer! Tijdens het rijden is rambler niet snel onder de indruk van zijn omgeving, erg zacht in de hand te rijden en super fijn aan de hulpen. Wel reageert Rambler soms wat als de ruiter een onverwachte beweging maakt waardoor hij 1-2 pasjes kan versnellen.

Rambler staat door tijdgebrek sinds februari bij het paardenkompas in Gouda. Hier leren ze hem hoe hij om moet gaan met zijn spanningen. Rambler pakt dit enorm goed op en laat zich hier van zijn beste kant zien! Rambler is er klaar voor om aan de slag te gaan met een jeugdige ruiter (met wedstrijd ambities) die met begeleiding gaat trainen. Wij zien erg veel potentie in Rambler en hij zet zich altijd voor 200% in! Een goed huisje is voor ons erg belangrijk!

Rambler is helemaal klaar voor een carrière als beste vriendje en sportpony!

(Meer video's beschikbaar!)

Stamboom

Vader Reekamp's eclips
Vader van vader orlando
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.