We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop aangeboden leuke allround merrie.
9 jaar
Indorado x Pacific  

Ginn is een lieve, intelligente en sensibele merrie die graag werkt. Ze heeft concours ervaring in dressuur, heeft meerdere springtrainingen en crosstrainingen gelopen. Hierin is ze nog niet uitgebracht. Vanwege haar sensibele karakter is ze niet geschikt voor beginners, ze heeft een ervaren ruiter/amazone nodig die haar vertrouwen geeft.  

Op stal is ze rustig en lief. Ze kan prima op de was-poetsplaats, trailer en is verkeersmak. Ze is meerdere keren op vreemd terrein geweest. Ze kan in de weide zowel alleen als in groepsverband, dit laatste heeft wel haar voorkeur.

Ze komt regelmatig bij de hoefsmid, tandarts en is nagekeken door een osteopaat.  

Ginn heeft 1 gebrek, ze heeft maar 1 oog. Hier heeft ze geen last van, dit is aangeboren. Ginn is vorig jaar klinisch goed gekeurd bij de aankoop.   

Wordt aangeboden wegens geen klik tussen amazone en paard. Door een ongelukkige val van mijzelf rijd ik haar momenteel niet. Ze wordt in conditie gehouden met longeerwerk.  

Handelaren en manege’s hoeven niet te reageren.


Vraagprijs: €4000,-

Stamboom

Vader Indorado
Keur
Vader van vader Corrado I
v.v.v. Cor De La Bryere
m.v.v. Soleil
Moeder van vader Aida
v.m.v. Ahorn Z
m.m.v. Tresse
Moeder Zella
IBOP, Elite
Vader van moeder Pacific
v.v.m. Corland
m.v.m. Joyful Lady
Moeder van moeder Anea
v.m.m. Lord
m.m.m. Ninea