Meer informatie

TK: Super lieve fokmerrie uit een prachtige vrije bloedlijn met veel sport. V: Rubinson (V: Rubinstein I) x Keur prest V: Balzflug X Prest. V: Nocturn. 

Merrie is half april geïnsemineerd met de homozygoot bonte hengst Ceasar V: King (Purioso X Pericles) x Ferro x Samber. Ceasar is AES ggk en je kan een normaal VB papier krijgen bij het KWPN. 

Daliska komt uit een echte sportlijn, haar moeder is keur prest en bijna pref. Haar oma is ook prest. Helaas is zij door persoonlijke omstandigheden van de vorige eigenaar nooit voorgebracht. 

Ze is gereden, maar is sensibel onder het zadel in de rijbaan (wel heel braaf met opstijgen), buiten is zij verkeersmak (ook groot verkeer) en aanzienlijk braver onder het zadel, wel een paard met veel GO. Bij ons wordt ze niet gereden en uitsluitend verkocht als fokmerrie. De nieuwe eigenaar zal het rijden weer opnieuw op moeten pakken mocht die wens er zijn.

Merrie is makkelijk in de groep, staat bij ons 24/7 buiten (paddock en weide), kinderen kunnen veilig met haar wandelen en tutten. Liever kun je ze bijna niet vinden. Braaf bij hoefsmid, vreemd terrein en makkelijk te laden. Ook makkelijk met veearts, opvoelen en scannen. 

Ze wordt verkocht met 100% levend veulen garantie vanuit de hengstenhouder, uiteraard ook met drachtigheidsverklaring zodra ze 30 dagen drachtig is. Tot die tijd kan de merrie bezichtigd worden met inachtneming van de RIVM richtlijnen. Ze staat op eigen terrein zonder pensionklanten dus geen drukte. 

Stamboom

Vader Rubinson
Vader van vader Rubinstein I
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Naliska
keur prest
Vader van moeder Balzflug
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Geliska
prest
v.m.m. Nocturn
m.m.m. Ursela