Meer informatie

Fijne 5 jarige merrie met zeer veel kwaliteit!
Kacie Vita staat bij mij thuis, het is mogelijk om haar te bezichtigen.

Van de fokker te koop: 5 jarig merrie afstammend van de in Duitsland gestationeerde topvererver GOLDBERG en de elite, preferente, prestatie merrie VITA (Welt Hit II x Contango).

Kacie Vita heeft in 2019 een zeer chique veulentje gehad van de hengst Imposantos. In 2018 is ze ligt beleerd, na een winterstop in 2019 loopt ze sinds begin maart 2020 weer onder het zadel en dit pakt ze zeer goed op! Deze mooie merrie is aangemeld voor de KWPN keuring in juli dit jaar, Ze kan dan voor een ster of eventueel voorlopig keur predicaat in aanmerking komen.

Kacie is een eerlijke maar wel voorwaartse merrie met veel 'go'. Ze heeft 3 goede gangen met een heerlijk gesprongen galop en een fijne, ruime bewerkbare draf en een erg ruime stap.
Kacie Vita geeft je een erg fijn gevoel onder het zadel. Ze loopt met een heerlijk veertje in draf!! Ze is gevoelig en licht in de mond en reageert snel op je been. Stil zitten en wegrijden! Ze loopt erg gemakkelijk oefeningen als schouderbinnenwaarts en travers door.
Kacie Vita is röntgenologisch goedgekeurd, incl. hals en rug

Kacie haar vader, GOLDBERG wordt gereden door Hubertus Schmidt en voorbereid voor de GP (Gestüt Neuenhof).

Kinderen van Kacie haar moeder, de topmerrie VITA zijn o.a. het Grand Prix paard Gaudi Vita ( zeer succesvol is onder Joyce Heuitink) zie foto en het Zware Tour paard Bibi Vita (zeer succesvol onder G. Röst) zie foto en de nog jonge zeer talentvolle Izi Vita (zie FB StalBroos).

Als drie jarige merrie heeft Kacie Vita de voorselecties van het ONNK gewonnen! Jury, Hergen van Hall gaf haar de volgende cijfers: type: 8 stap: 8 draf: 9 galop: 8,5 souplesse: 8 Houding en Balans: 8,5 Aanleg als dressuurpaard: 8,5  

Voor een juiste plek voor Kacie Vita is de prijs bespreekbaar!
Voor meer informatie, FB stalbroos of bel, Heleen Broos 0653329964

Stamboom

Vader Goldberg
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Vita
elite, preferent, prestatie
Vader van moeder Welt Hit II
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Contango
m.m.m.

Prestatielijst

Evenement Jaartal Categorie Plaats geëindigd
voorselecties Open Noord Nederland Kampioenschap 2018 vrij bewegen 1