Meer informatie

Wegens tijdgebrek bieden wij ons lief en talentvol springpaard Zina Z (Zangersheide) aan. 

Zina is een gezond, topfit en makkelijk sportpaard dat in België M sprong voordat wij haar als leerpaard voor onze toen 12 jarige dochter Loïs (nu 15) kochten. Door school, hockey enz. heeft zij nu helaas niet genoeg tijd meer om Zina naar haar niveau te rijden en moeten we helaas afscheid nemen van deze super lieve en makkelijke kanjer. 

Zina heeft dit seizoen met Floor deelgenomen aan de selectiewedstrijden en daar heel mooi gepresteerd. Afgelopen maand won ze nog een wedstrijd. Vandaag nog (1 maart) heeft Floor deelgenomen aan een wedstrijd in De Mortel en is 2e geworden. Ze heeft daarna gelijk ook een mooie ronde gereden in de  L klasse. Floor heeft nu 3 wedstrijden met Zina in L gesprongen en vandaag 8 maart opnieuw een mooi en snel foutloos rondje gereden. Loïs heeft weer een keer deelgenomen in de B klasse en werd gelijk 3e met Zina.  Zina  kan groeien naar het niveau wat bij haar past en dat is zeker Z of hoger. 
Ze heeft een prachtige stamboom zoals u kunt zien, is voorzichtig op de hindernissen en zacht in de hand. 
Haar opa Chin Chin heeft deelgenomen aan de OS en sprong 160cm!

Zina gaat braaf op de trailer gedraagt zich daar voorbeeldig. Ze heeft verder geen gebreken en is gezond met mooi sterkt beenwerk en goede bewegingen. 
Het is een paard waar zowel jonge ruiters veilig op kunnen rijden als gevorderden die met haar op niveau willen springen. 

Stamboom

Vader Zelotte VDL
Vader van vader Chin Chin
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Paola W
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Dina van Bellevue
Vader van moeder Parco
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Optimalugana ll
v.m.m.
m.m.m.

Prestatielijst

Evenement Jaartal Categorie Plaats geëindigd
Springwedstrijd Overasselt 2020 B 1
Springwedstrijd de Mortel 2020 B 2
Springwedstrijd Schijndel 2020 B 3