We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Hierbij bieden wij te koop aan:

DDH Kaladonja (Governor x Balzflug)  is een bloedmooie 6 jarige merrie van 1.66m hoog. Ze is niet alleen een plaatje om te zien maar heeft ook een heel fijn meewerkend en aanhankelijk karakter. We hebben haar getraind op M-Z niveau en pakt dit zeer goed op. Ze heeft een fijne aanleuning met een makkelijk mondje. Kaladonja heeft drie goede  gangen. Ze stapt mooi door het lijf, heeft een lichtvoetige draf met veel swung en een goede galop. Ze heeft veel achterbeen wat het prettig maakt om mee te werken. Ook is ze heel braaf in de omgang en houd van aandacht. Ze heeft een goede afstamming wat haar ook interessant maakt voor de fokkerij. Kaladonja heeft al veel balans en is erg leergierig. Kortom een super leuk sportpaard waar iemand heel blij van gaat worden. Ze heeft geen merrie gedrag en is braaf bij de hoefsmid en gaat makkelijk op transport. We zijn nu bezig met de vliegende wissel en dit pakt ze goed op. 

Ze staat mooi op haar benen en heeft geen stalgebreken. Kaladonja is op 07-09-2020 klinisch en röntgenologisch goedgekeurd bij veterinair centrum in Someren incl hals en rug. Overkeuren k.k. Ben je nieuwsgierig geworden naar deze eyecatcher neem dan contact op met 0623938155. Voor een video kun je een whats appje sturen. Op mail wordt niet gereageerd. Paard staat in Weert. Vraagprijs tussen 22 500 euro - 27 500 euro 

Stamboom

Vader Governor
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Balzflug
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.