Meer informatie

  Wij bieden deze lieve merrie aan als recreatie paard/ fokmerrie. Konstance / KWPN / 21-5-2015 / Stamboek / D-OC / Florencio x Flemmingh x Wolfgang  Konstanca haar stalnaam is Kaat.

Kaat is vanaf veulen tot nu in het bezit van dezelfde eigenaar, gekocht bij de fokker. Kaat is opgegroeid bij de eigenaar aan huis in groepsverband. Kaat is daarom vanaf jong paard dagelijks in de hand geweest. De reden dat we deze merrie aanbieden als recreatiepaard, fokmerrie is dat ze onvoldoende werklust heeft tijdens de dressuurtraining.

De eigenaar heeft haar gekocht met de focus op de dressuursport (subtop niveau).   Kaat is 18-4-2018 röntgenologisch goed gekeurd zonder bemerkingen. Deze zijn op te vragen. Kaat heeft jaarlijks een gebitsbehandeling gehad en is behandeld door de osteopaat.   Door zwangerschap van de eigenaresse is Kaat niet geklasseerd. Ze is wel meerdere keren mee geweest naar vreemd terrein voor clinics en oefenwedstrijden.
Ze won als jaarling en tweejarige haar rubriek op de interland fokdag in Axel. Vanaf net zadelmak gaat Kaat al mee naar het bos waar ze alleen of in de groep erg braaf is. Ook op het vervoer en bij de hoefsmid totaal geen problemen!

Moeder Celinde (Flemmingh x Wolfgang) is de halfzus van NRPS goedgekeurde GrandPrix hengst Wup. Moeder Celinde is de moeder van tweede bezichtigingshengst Imax (Wynton x Flemmingh) en van IBOP / KEUR merrie Goldy-Linde (Westpoint x Flemmingh).

De verkoop gaat de eigenaar erg aan het hart want in de omgang is ze erg braaf en vriendelijk naar mens en dier. De eigenaar wil het beste voor Kaat en denk dat ze beter tot haar recht komt bij iemand die recreatief aan de slag wil.

Mogelijk is Kaat ook erg geschikt als therapiepaard! Een goed tehuis voor deze lieve merrie is dan ook een hoge prioriteit en belangrijker dan de prijs!! 
Film op aanvraag aanwezig via Whats app

Voor vragen bel of mail gerust: Jessica: 0612183382 Chantal: 0610114630 Mail: info@dressuurstal-nijpjes.nl

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.