Meer informatie

Jetta Donja is een ontzettend aanhankelijke, ongecompliceerde en aansprekende merrie (met prachtige aftekeningen!). Ze beschikt van nature over een zeer goede en ruime stap, een fijne draf en een krachtige, goede galop.  

Wij hebben Jetta in augustus 2018 zelf zadelmak gemaakt. Ze leert ontzettend snel en beschikt over een fijne looplust. Inmiddels loopt ze M1. De voorgaande klasses liep ze gemakkelijk door waarbij ze eigenlijk iedere wedstrijd een prijs in de wacht sleepte.

Ook in de omgang is Jetta een ontzettend fijn en gemakkelijk paard. Ze loopt gemakkelijk de trailer op, schrikt niet snel (en als ze schrikt staat ze 2 mtr later weer stil) en gedraagt zich ook in het bos uitmuntend (lang teugeltje). Ze staat rondom op ijzers en is zomer 2019 nog weer gecontroleerd door de tandarts.  

Wij hebben Jetta 2,5 jaar geleden rechtstreeks van de fokker gekocht. Ze is toen röntgenologisch helemaal goedgekeurd. In de tussentijd heeft ze nooit wat gehad en nog geen pas onregelmatig gelopen.  

Jetta Donja komt uit de Bottie-stam met een Elite-merrie als moeder en een keur-preferente-merrie als oma. Zelf zijn we nog niet aan de slag geweest met eventuele predicaten. Wel beschikt ze al over het D-OC-predicaat.  

De reden dat wij Jetta verkopen is omdat wij onlangs een baby hebben gekregen en even een stapje terug doen in onze paardenhobby.

Stamboom

Vader Charmeur
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Terradonja
Vader van moeder Goodtimes
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.