Meer informatie

Te koop aangeboden rechtstreeks van de fokker: 5 jarig dressuurtalent, ruin (Firestone x Ferro x Kristal).
Kronos o’ Pardi is een sympathiek, fijn paard met een werkwillig karakter. Een mooie kerel met een markant hoofd, drie goede gangen en een sterk achterbeen.

De nakomelingen uit deze moederlijn zijn echte laatbloeiers. Daarom hebben wij Kronos de tijd te geven om zich te ontwikkelen. Inmiddels heeft hij een stokmaat van 1.65m. Deze ruin is van jongs af aan veel in de hand geweest en is heel rustig voorbereid op het werk onder de ruiter. Hij is nu ruim twee maanden professioneel onder het zadel en doet dit heel erg braaf.

Kronos komt uit een predikaatrijke moederlijn met veel sportpaarden, waaronder zijn halfbroer Cilian o’ Pardi in Inter A/B/II. (zie foto's) Zijn volle zus Jolie is afgelopen jaar als dressuurtalent naar Zweden verkocht. Moeder Oriflamme is zelf ZZ-dressuur en met 24 jaar nog superfit. We nemen haar nog regelmatig mee op een buitenrit.

Vader Firestone is een pracht nakomeling van de dressuurtoppers Johnson en Florencio. Johnson behoort onder Hans Peter Minderhoud natuurlijk tot de absolute wereldtop. Firestone zelf loopt inmiddels PSG/InterI.  

Stamboom

Vader Firestone
WFFS-free
Vader van vader Johnson
pref WFFS-free
v.v.v. Jazz
pref Stb. WFFS-free
m.v.v. Roxanne
Elite D-OC pref sport(dr) prest
Moeder van vader Zelza-Bella
ster pref
v.m.v. Florencio I
keur Hauptprämie
m.m.v. Ragna Bella
Moeder Oriflamme-Pardi
sport(dr) keur
Vader van moeder Ferro
pref WFFS-free
v.v.m. Ulft
keur
m.v.m. Brenda
ster pref prest
Moeder van moeder Tupardi
keur pref prest
v.m.m. Kristal
pref
m.m.m. Nupardi
pref ster