Meer informatie

Hunk, geboren op 11-05-2019, is een kruising tussen een appaloosa merrie en een cremello hengst. Hij zelf heeft een heel bijzonder kleurtje dat nog steeds elke maand verandert. Momenteel heeft hij het meest weg van hele lichte valk.
Hij heeft een onwijs lief en zachtaardig karakter, wel een hengstje waardoor hij heel af en toe zijn tandjes laat voelen. Maar echt het liefste veulen wat we ooit gehad hebben. Helaas hebben we tijd en plek te kort dus mogen bij ons alleen de dames blijven en zoeken we voor hem een nieuw huisje.

Hij is het perfecte paard in de dop ongeacht je ambities, hij heeft 3 hele leuke gangen en een hele mooie uitstraling. Hij is stoer, maar ook gevoelig. Kom een keer in zijn ogen kijken, je bent gegarandeerd verkocht. Zijn charmes zijn niet te weerstaan.
Moeder is ook nog bij ons aanwezig, dit is een merrie met een volledige appaloosa papier. Zij is een zeldzame snowflake appaloosa, gekenmerkt door de kleine witte ipv zwarte stippen. Vader is een prachtige cremello hengst Krem (voor meer info https://hs-meijer.app/Dekhengsten?v=0 ) Beide ouders zijn sporttechnische gebouwd, een mooie stokmaat en hebben zeer goede gangen.

Stamboom

Vader Krem
ggk RBP CW
Vader van vader Robin Hood
v.v.v. Radihaza-21
m.v.v. Somogysard
Moeder van vader Krisztina
v.m.v. Szemafor
m.m.v. Kontesz
Moeder Stippie Zonder
Vader van moeder Peru's Scen Tao
v.v.m. Pax
m.v.m. Nicolet
Moeder van moeder Stippie One
v.m.m. Palousa-Convenance
m.m.m. Santana