Meer informatie

Faith is een goed gefokte getalenteerde dressuurmerrie (United x Florencio). Ze is een mooi groot paard om te zien in de ring!
Ze wordt momenteel getraind op L niveau. Ze is een super braaf paard in de omgang. Met rijden is ze ook braaf.
Helaas laat mijn gezinssituatie het niet toe om met haar op wedstrijd te gaan maar ze is met de vorige ruiter wel op wedstrijd geweest op L niveau. Ze gaat wekelijks met mij mee naar de clublessen en dat doet ze super goed! 

Ik zoek voor haar een gouden plekje waar ze lekker gereden wordt eventueel lekker op wedstrijden mag want dat talent heeft ze! En een plekje waar ze lekker dagelijks naar buiten komt en in de wei kan staan met andere paarden / pony's.  Op het moment dat faith goed en regelmatig getraind wordt ben ik ervan overtuigd dat ze zeer geschikt is voor het hogere werk een paard met veel potentie voor de toekomst dus!

Faith is altijd goed verzorgd op tijd ingeënt, ontwormt en gaat regelmatig naar de hoefsmid en jaarlijks naar de tandarts. Er zijn keuringsrapporten en foto's aanwezig deze mogen ingezien worden en het staat vrij om op eigen kosten een nieuwe keuring uit te voeren. 

Naast het rijden is faith ook heel geschikt om mee te fokken ze heeft een hele goede afstammeling.
Haar vader United is uitgebracht op PSG / Inther I niveau net zoals de vader van de moeder Florencio.
Faith heeft eerder bij de vorige eigenaar een veulentje gehad die momenteel zadelmak gemaakt wordt. Dit veulen laat veel kwaliteiten zien en toont zeer veel potentie!

Stamboom

Vader United
GGK
Vader van vader Krack C
GGK
v.v.v. Flemmingh
m.v.v. Gicara
Moeder van vader Nessica
pref prok ster prest
v.m.v. TCN Partout
Grand Prix dr.
m.m.v. Jessica
Moeder Bo
Z2 dressuur
Vader van moeder Florencio I
GGK
v.v.m. Florestan I
m.v.m. Walessa
Moeder van moeder Sianca
stb. prest.
v.m.m. Metall
Psg / Inther I
m.m.m. Bianca