Meer informatie

Sammie is een 10 jarige Welsh ruin, hij meet 147,5. Pony wordt inmiddels 6 jaar uitgebracht in de sport en heeft veel wedstrijd ervaring. Sam loopt momenteel Z2 dressuur, is Z springen en M eventing (+7) dus ook in de eventing is hij startgerechtigd in de Z/1* klasse. Sam laat mooie dressuurproeven zien. Met springen is hij zeer voorzichtig, hij heeft goeie reflexen en is snel in de cross. Sam heeft de capaciteit om in alle drie de disciplines hoger op te komen. Alle knoppen zitten er op, hij is nog nooit een pas kreupel geweest en hij loopt meestal in de prijzen.

Sam komt uit een zeer allround familie, uit de zelfde familie als Sam zijn meerdere EK pony’s voortgekomen. Zo ook de eerste pony in europa die heeft deelgenomen aan de Europese kampioenschappen in zowel dressuur als springen.

Sammie is verkeersmak, hij kan alleen naar buiten of in een groep. Hij heeft geen stalgebreken, braaf met tandarts, hoefsmid, scheren, trailer etc.

Sam is perfect voor de ambitieuze ruiter/amazone die graag hoger op wil komen. Hij is ook braaf met kleinere/ onervaren kinderen.

wij zijn opzoek naar een 5* huisje, weidegang is een vereiste.
röntgenologisch goedgekeurt  
hogere prijsklasse
geen handelaren
0627006175

Stamboom

Vader Kooihuster Samme
Vader van vader Orchard red Prince
v.v.v. Aester el Nino
m.v.v. Orchard Wielkanoc
Moeder van vader Kooihuster Setske
v.m.v. Bjirmen’s Wytse
m.m.v. Atje
Moeder Martine
Vader van moeder Bokkesprong Czardas
v.v.m. Oakley (c) Bubbling on
m.v.m. Bokkesprong Cecille
Moeder van moeder Dempsy golden Star
v.m.m. Downland Folklore
m.m.m. Mariaveen’s Sifi