We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

VERKOCHT
Geen handelaren!!!
Superleuk en vooral knap paard ...maar... is aan het revalideren van een halsblessure. Revalidatie zit in een stijgende lijn, maar ik betwijfel of Joplin ooit weer geschikt wordt waarvoor ik hem kocht: het hoogste dressuurwerk.

Lekker op buitenrit blijkt hij superleuk te vinden en dat gaat ook prima met hem! Hij is cool en niet schrikachtig. Even lekker crossen vindt hij fantastisch, hij is dan ook geen duf diertje, kan ook best een keer ergens op reageren. Op de video is zijn allereerste buitenrit ooit te zien.

We hebben getraind (bijgezet) aan de longe, hij kent het werken aan de hand (tot en met piaffe) en maakt zelfs een sprongetje aan de longe. Ondanks dat, blijkt dressuur onder het zadel niet te gaan helaas...
Grondwerk doet hij goed en van schriktraining maakt hij een grappig feestje. Hij vindt álles leuk, is dol op aandacht, is erg aanhankelijk en een blij ei in zijn doen en laten. Kortom: ‘Joppie’ het perfécte paard voor een liefhebber van ander werk dan dressuur.

Hij gaat alleen naar een écht goed adres, met zekerheid dat hij niet in de handel belandt. Dan komen we ook wel uit de prijs.

Gaat netjes op de trailer, regelmatig naar de smid en tandarts. Zijn entingen zijn op orde. 

Stamboom

Vader Lord Leatherdale
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Valdez
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.