Meer informatie

Een moeilijke beslissing, maar wij hebben besloten om onze topper Iceman te verkopen.
Iceman is een echte SCHOOLMASTER die wacht om een jonge ruiter/amazone de kneepjes van het vak te leren/ op te leiden. De pony past zich makkelijk aan aan de ruiter.Zelf is Iceman Z dressuur, Z springen en M eventing, alles met winst. In de dressuur valt zeker nog meer te behalen, maar de voorkeur van mijn zoon ligt bij Eventing.
Hij is 2 jaar (2017-2018 en 2018-2019) opgenomen geweest bij de Nationale Beloften van het KNHS Talentenplan Eventing en 3 jaar bij het HTC springen . Dit jaar (2019-2020) is hij geselecteerd in het Talentenplan van Tim Lips.
Iceman is een New Forest ruin van 144,5 m., geb. 08-05-2003, afstamming Brandy Xlll x Priory Prickle en heeft het Sportpredikaat.Het is een supermakkelijke pony die kinderen zelf kunnen laden, scheren en kalkoenen indraaien. Dit kunnen kinderen dus ook gelijk leren. Braaf bij de hoefsmid en tandarts. Braaf met buitenritten langs de weg, in het bos en op het strand. Iceman staat altijd met deken, zonder deken wil hij schuren.
Iceman is recent klinisch en röntgenologisch goedgekeurd.Hij valt in de hogere prijsklasse.De pony staat in de buurt van Hoorn. Filmpjes op aanvraag.
Meer informatie over deze topper? Bel dan: 06-22936109

Stamboom

Vader Brandy Xlll
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Priory Prickle
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.