Meer informatie

San Reton komt zó uit een sprookjesboek gelopen. Hij is werkelijk een plaatje om te zien met een even mooi hartje. Daarbij heeft hij volgens kenners 3 erg goede dressuurgangen, met een hele goede stap wat nog niet altijd voorkomt bij de PRE's. Hij heeft echt wat weg van George. Dat vonden de Spanjaarden ook en hij kreeg dan ook het predikaat APTA. Ca 158 m hoog.  

Is recent zeer uitgebreid klinisch gekeurd door de meest erkende paardendierenarts, inclusief bloedafname waarbij hij goed is gekeurd voor de sport. Is totaal vrij van gebreken. 

In bezit van een goede stamboom van ZapateroXIV x Deseoso V x Barbero VII. In bezit van een paspoort met chip en een Carta de Propiedad. Is correct geënt. Onze intermediaire instructrice is helemaal wég van San Reton, om zijn werkwilligheid, eerlijke grote oog en fantastisch vermogen. Hij loopt op L/M niveau. Kan veel meer. Hij is hier goed verkeers,- en trailermak.

Zijn vorig baasje wil graag contact houden met de nieuwe eigenaar en ze schrijft : "Met pijn in het hart gaat San helaas weg. San is een leuk paard wat graag voor je aan het werk gaat. Als San je beter kent en je hebt een goeie klik met hem dan gaat  die voor je door het vuur en wil die heel graag voor je werken....Ik hoop dat je veel plezier aan deze lieve San gaat beleven en dat jullie een hele mooie klik mogen krijgen."

Inruil mogelijk
Het reserveren van dit paardje is mogelijk, vraagt u even naar de mogelijkheden?

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.