Meer informatie

Te koop 8 jarige brave lieve merrie.
Ze heeft een stokmaat van 166 en is afstammeling van louisville x rubiquil. Gaja is een merrie met een hele fijne instelling.  Ze werkt heel graag voor je en is ontzettend braaf. Ze is hierdoor geschikt voor een beginnende of onzekere ruiter. Ze zal hierin altijd het zelfde zijn en je een fijn zeker gevoel geven. Ze heeft een vriendelijk karakter die iedere dag graag voor je werkt.

Gaja beschikt over 3 correcte gangen, de stap is altijd zuiver en heeft voldoende ruimte. De draf laat zich goed bewerken en je zit haar makkelijk uit. De galop heeft ze voldoende sprong en pakt het aanleren van de wissels aan.
Ze is uitgebracht in klasse Z1. Ze heeft veel wedstrijd ervaring en is ook op ander terrein erg braaf. Gaja is ook op stal en in omgang een schat van een paard. Ze houdt van aandacht en is hierin ook een erg vriendelijk paard. Ook kan Gaja mee op buitenrit, en ook daar is ze braaf.
Op trailer en vervoer is geen probleem. Ze is goedgekeurd, geen bemerkingen, stal gebreken of bijzonderheden.
Ben jij opzoek naar een leerpaard, geschikt voor iedereen te rijden dan is gaja een paard die in je plaatje zou passen. Bel gerust voor vragen. Fimpje op aanvraag via what app. Voor snelle reactie bellen of appen. 0612183382/ 0610114630 Jessica en chantal nijpjes
Vraagprijs 15000

Stamboom

Vader Louisville
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder rubiquil
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.