Meer informatie

Te koop mooi leerpony!

Watermill Falcon (v. Orchard Boginov) is een D pony van 15 jaar. Hij heeft een stokmaat van 1.48. Deze brave lieve en knappe pony is opzoek naar een nieuw maatje, door zijn aparte kleur is hij niet alleen een goede leermeester maar ook een mooie verschijning om te zien.

Falcon heeft erg veel wedstrijd ervaring. Zo heeft hij meerdere keren z gelopen onder verschillende ruiter. Falcon laat dan ook zien dat hij een fijne instelling heeft. Hij beschikt ook internationaal ervaring, waar hij wederom laat zien een fijne leerpony te zijn. Hij is in bezit van een fei paspoort.
Ook heeft hij ervaring op spring gebied. Hij heeft meerdere malen parcours z gesprongen. Hierin is hij niet veel op wedstrijd uitgebracht, omdat de liefde meer bij de dressuur ligt.
Op buitenrit is hij ook braaf alleen heeft hij hierin niet veel ervaring.

Hij beschikt over 3 fijne gangen en een makkelijke hals. Falcon heeft een fijne ruime stap die altijd zuiver is. Zijn draf is een sterk onderdeel, hij blinkt uit in zn uitgestrekte draf, dat doet hij fantastisch.
Zijn galop is makkelijk te rijden en hij neemt je dan ook fijn mee in zijn oefeningen. 

Deze mooie jongen heeft ook een geruime tijd als dek hengst gedient. Er is nog diepvries sperma van hem aanwezig bij stal Nieuwmoed. Op 10 jarige leeftijd is hij geruind om de dressuur sport makkelijker uit te kunnen oefenen.Het is een trouwe pony en is makkelijk in de omgang. Hij houdt van aandacht en knuffelt dan ook graag. Hij staat makkelijke op trailer/ vrachtwagen. Hij kan hierin makkelijk alleen of met 2 paarden, ook in de wei is dit geen probleem.
Falcon heeft geen stal gebreken of verder bijzonderheden en is bij de vorige eigenaar en als dekhengst goedgekeurd.


Vraagprijs 10500 Filmpje  alleen te ontvangen via what app. Voor vragen bel gerust.
Voor snelle reactie bellen of appen. 0610114630/ 0612183382 Jessica en chantal Nijpjes

Stamboom

Vader orchard boginov
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.