Meer informatie

Te huur gevraagd voor langere tijd; woning met paardenstallen en rijbak plus weidegang.

wij, stel m/v van 46 en 36 met vaste inkomsten zijn op zoek naar een woning met minimaal 5 stallen en rijbak plus grond.
Ikzelf ben vaak rolstoelgebonden en kan uitsluitend door middel van paardrijden (vaak meerdere keren per dag) mijn lichamelijke gezondheid op peil houden.

We zoeken iets in het buitengebied in bijvoorbeeld Brabant, Limburg, of vooraan in Zeeland. Het liefst een accomodatie die instapklaar is met 5 tot 8 binnenstallen, rijbak, evt binnenbak, opslagruimte hooi/stro en machines en minimaal 1.5Ha weides/paddock.
Voor wat betreft de woning: dit hoeft zéker geen kasteel of kapitale villa te zijn, maar dient wel in nette staat van onderhoud te zijn, en te beschikken over een badkamer(liefst met ligbad), toilet, grote slaapkamer, keuken en woonkamer op de begane grond. Verder dient het te beschikken over een eigen adres/huisnummer en brievenbus, en dient er een officiële woonbestemming op afgegeven te zijn door de gemeente(recht op voorzieningen WMO). Een eigenhandig in elkaar geklust appartementje achter in een paardenstal of een bedrijfswoning zonder woonbestemming is dus NIET wat we zoeken.
Wat we óók NIET zoeken is een leegstaande manege met 50 boxen, en tevens zoeken we GÉÉN gang om af te huren op een springstal.
We zoeken echt iets voor onszelf met privacy, en wat niet gedeeld hoeft te worden met anderen.
Afhankelijk van wat u aan te bieden heeft is huurprijs nader overeen te komen.

Aanbieden graag met foto's via mail.

Hartelijke groet, Eve