Meer informatie

Charmant damespaard voor dressuuramazone met gevoel.

Zéér leuke, elegante dressuurmerrie Aduria (Prestige x Flemmingh). Bijna 15 jaar oud, stokmaat ongeveer 1m62, donkerbruin. Paard is bij een vorige ruiter tot L2 gekomen, maar kan veel meer. Schouderbinnenwaarts, travers, keertwendingen, appuyeren zit er op. M-klaar, helaas niet meer kunnen starten voor de wedstrijdstop werd afgekondigd. Afgelopen seizoen in de B uitgebracht door huidige eigenaresse.

Merrie is geschikt voor ervaren amazone (of ruiter). Niet gemeen of schrikkerig, maar wil soms te graag, zeker op wedstrijd. Als je dit voor je kan laten werken is het een heerlijk paard om verder uit te brengen. Ook geschikt voor jongere amazone als leerpaard, mits er een ervaren begeleider is die het paard ook regelmatig kan rijden en bijhouden. Iemand met gevoel.

Een ervaren ruiter kan ook met Aduria naar buiten, dat vindt ze leuk. Alleen groot verkeer is spannend, in het bos kan je ook alleen gaan. Met een ander paard erbij gaat het nog beter. Ze heeft ook wel eens een klein sprongetje gemaakt, maar daar heeft ze niet veel ervaring mee. Vindt ze wel leuk.

Wordt verkocht met pijn in het hart, omdat de huidige eigenaresse onvoldoende gelegenheid heeft om haar het werk te bieden dat ze nodig heeft en graag doet. Gaat alleen naar particuliere eigenaar die de juiste training kan geven en bovendien meer dan genoeg ruwvoer en vrije beweging aanbiedt. Goede klik zeer belangrijk!

Kom kennis maken en uitproberen, van dit paard kan de juiste persoon nog lang veel plezier hebben...
Alle keuringen toegestaan kk.

Stamboom

Vader Prestige
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Flemmingh
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.