Meer informatie

Te koop aangeboden in opdracht van de eigenaar: leuke 9-jarige merrie, dragend van tophengst APACHE!

Jumla is een mooie en brave 9-jarige merrie, die zowel kan worden ingezet in de sport als in de fokkerij. Jumla is voornamelijk recreatief gereden, totdat ze in de zomer van 2018 voor het eerst door ons werd uitgebracht op wedstrijd. Ze doorstond dat wedstrijddebuut met glans: ze behaalde wekelijks ereplaatsen in de klasse L2 en ze bekroonde haar eerste wedstrijdseizoen met een een bronzen medaille op het Nationaal Kampioenschap LRV.
Na dat kampioenschap mocht ze zich volledig toeleggen op het moederschap. Jumla gaf in maart 2019 een prachtig, goed bewegend merrieveulen van de hengst Apache. Dat veulen maakte zoveel indruk dat de eigenaar opnieuw koos voor Apache. Dit veulen wordt verwacht in maart 2020. Een unieke kans voor wie nog een rechtstreekse nakomeling wil van de helaas veel te vroeg overleden tophengst Apache!
Jumla is een dochter van de Staatsprämie-merrie Jetzt Oder Nie (v. Florencio) en een kleindochter van de Staatsprämie-merrie Jobina (v. Rubinstein). Ze combineert een nuchter en werkwillig karakter met drie goede basisgangen, waarbij vooral het sterke achterbeengebruik opvalt.

Voor meer info en/of afspraken kan u rechtstreeks terecht bij de eigenaar: +32494 51 66 28

Stamboom

Vader Belissimo
Vader van vader Beltain
v.v.v. Bolero
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Jetzt Oder Nie
staatspremie
Vader van moeder Florencio
v.v.m. Florestan
m.v.m.
Moeder van moeder Jobina
staatspremie
v.m.m. Rubinstein
m.m.m. Jolie

Prestatielijst

Evenement Jaartal Categorie Plaats geëindigd
Nationaal Kampioenschap LRV 2018 L2 3