Meer informatie

Te koop wegens tijdgebrek en stopzetten hobby, Lady Kenna.

Kenna is een zwarte merrie van mei 2016 van de wereldberoemde hengst Glamourdale. Van moeders kan zit er Oscar x Kalusha x Candy boy achter. Op een paar witte haren op het voorhoofd en wat witte snotharen na, is ze volledig zwart. Ze is nu rond de 165 hoog.

Naast dat het een echte black beauty is, is Kenna ook ontzettend lief, makkelijk en eerlijk in de omgang. Ze heeft een heel zachtaardig en mensgericht karakter en geniet énorm van aandacht en getut. De hele historie is bekend aangezien ze eigen fok is. Ze is altijd netjes geënt, ontwormd en bekapt en is recent naar de tandarts geweest waar geen gekke dingen zijn gevonden.
Is opgegroeid in meerdere gemengde kuddes en is een sociaal paard, kan eigenlijk met bijna alles wel samen staan. Is geen dominant type en heeft ook geen vervelende merrie-trekjes.

Ze is nu sinds november zadelmak en super braaf. Bij de trainingsstal was het opstappen en wegrijden zonder te longeren en heeft ze ook geen problemen gegeven met zadelmak maken. Ze is niet kijkerig, loperig of rillerig onder het zadel, maar is natuurlijk wel een jong paard. Ze wil graag werken en heeft er ook plezier in! Is een slim paard wat de dingen snel oppikt.

Kenna heeft 3 zéér nette gangen, waarvan ze de galop van haar vader heeft geërfd. Daarnaast heeft ze veel ruitme en swung in haar draf en een mooie ruime stap. Ze zou absoluut niet misstaan in de dressuurring, maar zou vanwege haar karakter ook een heel leuk recreatiepaard kunnen zijn of voor bijvoorbeeld working equitation. Moeders kon ook ontzettend goed springen, ging met gemak over 130. Ik verwacht dus dat Kenna een heerlijk veelzijdig paard gaat worden!

Ik ben opzoek naar iemand die gewoon lekker met haar verder gaat (die wel verstand heeft van jonge paarden) en die genoeg tijd en aandacht in dit geweldige paard wil stoppen om eruit te halen wat er zeker weten inzit! Ik zou het heel fijn vinden als ik contact kan blijven houden met de nieuwe eigenaar maar dit is geen must.

Er zijn geen recente foto's beschikbaar. Naast het longeerfilmpje wat is bijgevoegd heb ik nog 1 van onder het zadel, welke via whatsapp gestuurd kan worden net als een paar filmpjes van vroeger.
Er worden niet meer foto's en filmpjes gemaakt!

Ze is niet klinisch of röntgen gekeurd, uiteraard kan dit wel. 
Je kan, als je wilt, al haar spullen erbij krijgen omdat ik de hobby compleet stopzet.

voor vragen of filmpjes graag aan berichtje via whatsap.
vraagprijs is bespreekbaar.

Stamboom

Vader Glamourdale
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Camira
Vader van moeder Oscar
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Kalusha
m.m.m.