Meer informatie

Fantastische allround merrie die altijd met de oortjes erop gaat en goede zin heeft!
Veronique, deze 7 jarige merrie van Haarlem (Voltaire) x Vainqueur is sinds dit jaar mee op concours en pakt alles super op. Ik kocht haar van de fokker, haar geschiedenis is dus helemaal bekend. Ze meet 1.67 m.

Ze is inmiddels B springen, B eventing en M1 dressuur. Erg safe paard die je een heel vertrouwd gevoel in de cross geeft. Kijkt en denkt zeer goed mee en is niet kijkerig, waterbak trekt ze eerder op aan als dat ze het eng vindt! Fouten van de ruiter lost ze op. Ook is ze stabiel en handig op slechte bodem. Laatste wedstrijden iedere keer in de prijzen! In het dressuurwerk en springparcours ook heel gemakkelijk te rijden en goed aan de hulpen.
Veronique is een wakker en wijs dier maar past zich ook goed aan aan minder ervaren ruiters. Ik denk dat ze heel goed tot haar recht zou komen bij iemand die de overgang van pony naar paard wil maken.
Veronique had als jong paard slappe banden waardoor haar knie soms op slot ging. Sinds ze goed in training is en sterker wordt is het zo goed als over en haakt haar knie alleen af en toe nog een beetje als ze de stal uitstapt. Met rijden heeft ze nooit last hiervan!

Ook in de omgang kun je je geen liever en aanhankelijker paard voorstellen! Ze is erg mensgericht en ook sociaal naar andere paarden. Filmpjes: https://youtu.be/2hXcUJdqmIY https://youtu.be/wcCPDCkpiRY https://youtu.be/9Y7yG6w-DRg https://youtu.be/BXg-84-xGMY

Veronique is nog niet gekeurd, uiteraard wel toegestaan, k.k.
Bel of app op 06-10039650 voor meer informatie of om een afspraak te maken om dit fijne paard te proberen.

Stamboom

Vader Haarlem
Vader van vader Voltaire
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Vainqueur
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.