Meer informatie

Rico is een schat van een paard. Ook is hij totaal supergezond en sterk op de benen. In bezit van een recent keuringsrapport inclusief bloedafname, van de meest erkende paardendierenarts van Nederland. Is onlangs naar de tandarts geweest, inclusief recent tandartsrapport. Correct ingeënt, in bezit van een paspoort met chip. Hij is 13 jaar oud en ca. 166 cm hoog.  

De ruin wordt hier met het allermeeste plezier gereden door van allerlei ruiters: voor de minder gevorderden is hij hier ook ontzettend fijn, mits ze geen harde hand hebben want hij is best gevoelig in de mond. Een kind kan hem bij ons superfijn rijden. Toch heeft hij body genoeg natuurlijk voor een volwassene. Hij is hier met rijden braaf en zet geen pas verkeerd.  

Zowel in de omgang, als onder het zadel, in de trailer als in het verkeer is hij hier nuchter en meewerkend. Kent de stapmolen. Heel soms als hij gestrestst is kan hij ijsberen op stal. Geregeld weidegang is voor alle paarden, maar voor hem zeker van belang. Rico heeft een hartje van goud.  

Inruil bespreekbaar
Het reserveren van dit paard is mogelijk, vraagt u even naar de mogelijkheden?

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.