Meer informatie

Een getalenteerde dame..​

Odona is een dame met uitstraling. Met veel tact en souplesse beweegt ze door de baan. Een toekomstig damespaardje voor de ambitieuze amazone.​Een veulen uit de merrielijn van Nicole Uphoffs dressuurlegende Rembrandt!

Moeder is de prok gekeurde merrie Endone P.  Haar vader is de KWPN kampioenshengst Ampere (v. Flemmingh). Hij slaagde voor de verrichtingstest met een punten aantal van 88,5. Een hengst die vooral zijn bewegingstechniek doorgeeft aan zijn nakomelingen en aan de wieg staat van een groot aantal goedgekeurde hengsten bij de verschillende stamboeken, waaronder de KWPN goedgekeurde hengsten Franklin en All at Once.​

Grootmoeder is de Westfaler merrie Landone. Haar vader is de duitse topvererver Lanciano (v. Landino). Lanciano bracht in Europa 44 goedgekeurde zonen, waarvan de beroemdste tweevoudig bondskampioen en Grand Prix hengst Lord Sinclair I is. Landone werd zelf op M1 niveau in de sport uitgebracht. Zij bracht al drie elite merries die op Z1 en Z2 niveau werden uitgebracht. Opvallend detail is, dat een groot aantal van haar nakomelingen prok gekeurd zijn. Verder vinden we in de directe merrielijn via de merrie Adone (v. Angelo xx) de Grand Prix paarden Rembrandt (v. Romadour II) en Ramon 64 (v. Ricardo), waarvan dressuurlegende Rembrandt uiteraard de meest opvallende is. Met zijn amazone Nicole Uphoff werd hij maar liefst 3 x Wereldkampioen, 5 x Europees Kampioen, 3 x Duits kampioen en werd hij 2 x Olympisch kampioen. 

Vader is de onlangs naar de Verenigde Staten verkochte hengst Dark Pleasure (v. Ufo). Hij werd door amazone Gerdine Marée opgeleid tot ZZ-licht niveau, waarna Femke de Laat de teugels overnam. Zij presteerde succesvol met de hengst in het ZZ-zwaar en de Lichte Tour. Uit zijn eerste jaargang werd zijn zoon It's a Pleasure (v. Blue Hors Zack) in het voorjaar van 2016 goedgekeurd bij het KWPN. De nakomelingen van Dark Pleasure hebben een prettig karakter en bewegen lichtvoetig met tact en souplesse.

VEULEN STAAT IN DE REGIO GOUDA

Stamboom

Vader DARK PLEASURE
PSG/Inter I
Vader van vader UFO
ZZL
v.v.v. METALL
PSG/Inter I
m.v.v. JUFEERA
Ster
Moeder van vader WILD PLEASURE
Elite, preferent
v.m.v. JAZZ
Grand Prix
m.m.v. LEANDRA
Preferent
Moeder ENDONE P
Prok
Vader van moeder AMPERE
v.v.m. ROUSSEAU
Preferent
m.v.m. LARIVOLA
Keur, preferent
Moeder van moeder LANDONE
M1
v.m.m. LANCIANO
m.m.m. RADONE