Meer informatie

Wij zijn voor onze klant op zoek naar een nieuw baasje voor deze lieve, bijzondere merrie.
zie filmpje: 
https:www.youtube.com/watch?v=27O_nCWdEhw&feature=youtu.be

Deze merrie staat al geruime tijd bij ons in training omdat ze met het beleren (niet bij ons) een aantal keer achterover is gevallen.Met veel geduld kan ze nu door Alexander bereden worden maar ze heeft wel flinke singeldwang wat zich uit in rondjes draaien met opzadelen en opstappen en/of gaat soms springen met wegstappen. Na enkele rondjes is dit voorbij en is ze heerlijk met lichte hulpen te rijden en is ze ook totaal niet kijkerig of schrikkerig.Ook braaf met rijden tijdens buitenritten.

Deze merrie beschikt over een mooie afstamming en beweegt prachtige lichtvoetig. Echt een prachtig dames dressuurpaard.

Ze staat bij ons in groepshuisvesting en is erg sociaal met andere paarden en vertoont absoluut geen merrie gedrag. In de omgang is ze aanhankelijk en houdt van knuffelen.Verder is het wel echt een paard met een Jazz karakter: voor de baas goudeerlijk maar houdt niet van veranderingen of polonaise aan dr lijf.

Wat voor baasje is geschikt voor deze merrie?-Iemand met geduld die niet gefrustreerd raakt als ze gaat draaien met opzadelen/opstappen. -Iemand die niet bang is als ze gaat springen maar dat kan negeren en er doorheen rijden.-Iemand die ervaring heeft met paarden met deze afstamming.

Dit is geen doorsnee merrie die geschikt is voor elke ruiter maar een ruiter met ervaring en die niet wordt afgeschrikt door dit eerlijke verhaal gaat hier een geweldig paard aan hebben

https:www.youtube.com/watch?v=27O_nCWdEhw&feature=youtu.be

Om uit te sluiten dat haar gedrag met opzadelen / wegstappen voortkomt uit lichamelijk klachten is ze volledig op de röntgenfoto geweest en is ze behandeld bij Den Hoek en door een Chiropractor. Hier zijn allemaal geen bijzondere dingen uitgekomen.

Spreekt deze merrie u aan? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met Alexander op nr 0651701703

Stamboom

Vader Johnson
Vader van vader Jazz
v.v.v. Cocktail
m.v.v. Charmante
Moeder van vader Roxane
v.m.v. Flemmingh
m.m.v. Catharin
Moeder Odine
Vader van moeder Flemmingh
v.v.m. Lacapo
m.v.m. Texas
Moeder van moeder Hiscoline
v.m.m. Kaiserstern
m.m.m. Simone