Meer informatie

In verband met tijdgebrek wegens studie bied ik mijn ontzettend lieve, aansprekende en talentvolle merrie, Francis te koop aan. Francis is spring gefokt (Up To Date x Bernstein) en heeft hier ook erg veel aanleg voor. Ze is hier echter nooit in uitgebracht, aangezien ik hier zelf geen ambities voor heb gehad. Wel heb ik haar twee jaar op zijn tijd meegenomen op dressuurconcours. Ze heeft nu winstpunten in het M1. 

Francis is braaf in het bos, langs het verkeer en op de trailer. Ook in de omgang en tijdens het rijden is ze heel makkelijk en echt nooit gemeen. Je kunt zo na een maand weer opstappen, zonder enig probleem. Zolang je haar eerlijk rijdt doet ze echt alles voor je. Ze heeft geen stalgebreken.

Francis is 31 januari klinisch en röntgen (met een kleine bemerking) goedgekeurd. Deze kleine bemerking houdt (naar waarschijnlijkheid) een hele kleine cyste in op één van haar kogelgewrichten. Deze zit echter op een dusdanig gunstige plek (helemaal in het midden), waardoor het geen draagvlakken van het been beïnvloed. Daarnaast heeft ze dit waarschijnlijk al vanaf de geboorte en ze is inmiddels 10, dus is de kans dat dat haar beïnvloed in de sport nihil.

Het is natuurlijk mogelijk om de desbetreffende röntgenfoto te ontvangen en filmpjes te verkrijgen, neem hiervoor even contact op.

De vaste prijs voor Francis is €6.500.

Ik wil voor Francis een 5-sterren huisje waar ze elke dag lekker de hele dag op de wei gaat. Daarnaast vind ik het belangrijk dat er een goede klik is.
.
+31654348606

Stamboom

Vader Up To Date
Vader van vader Camerino
v.v.v. Cor de la Bryere
m.v.v. S-Lady B
Moeder van vader Rococo
keur prest
v.m.v. Colino
m.m.v. Libretto
pref keur
Moeder Iris PK
ster
Vader van moeder Bernstein
v.v.m. G.Ramiro Z
m.v.m. Alicante H
Moeder van moeder STB-M Newa
ster
v.m.m. STB-H Rosenberg
m.m.m. STB-M Darja
ster