Meer informatie

Kenzo is een 4 jarige D pony ruin van op dit moment 1,44m, maar vanwege zijn jonge leeftijd zal hij zeker nog een aantal cm groeien en daardoor mooi boven in de D maat eindigen. 

Een pony met drie nette correcte gangen en een nette sprong. Springt met veel enthousiasme en trekt goed aan op de hindernis. Parcours springt hij zeer netjes. 

In de omgang een top brave pony, houdt van aandacht en ook poetsen en dergelijke laat ie met veel liefde toe. Laad makkelijk op de trailer en braaf bij hoefsmid, tandarts, etc. Gemakkelijk uit de groep te halen om mee te gaan rijden en hij heeft ook al zijn eerste buiten ritjes gemaakt, wat ie heel braaf deed! Ook super braaf op vreemd terrein!! Oefenparcours gesprongen (filmpje opvraagbaar) en dressuurwedstrijdje gelopen. 

De perfecte pony voor een ambitieus ruitertje dat graag met hem verder wil in de sport. Net name als spring pony of voor de eventing/samengestelde sport een super geschikte pony! Maar ook in de dressuur ring zal hij niet misstaan. Zeer geschikt voor een iets wat meer ervaren pony ruiter, die hem verder kan gaan opleiden en uitbrengen in de sport! Met de juiste begeleiding wellicht ook geschikt voor een iets minder ervaren ruiter. Pony met een top instelling en zeer braaf, ook met vreemde ruiters op zijn rug, bokt en steigert niet.

Zijn vader is de goedgekeurde pony hengst Karlos. 

Volledig gezonde pony, hij is klinisch en röntgenologisch goed gekeurd. Geen gebreken of andere bijzonderheden. Gaat regelmatig naar de hoefsmid, gecontroleerd door de tandarts, is correct geënt en ontwormd.

Kortom een fijne sport pony voor een ambitieuze pony ruiter die graag met een jonge pony aan de slag wil!

€4500 bij interesse graag appen of mailen.  (Niet bellen)

Stamboom

Vader Karlos
Vader van vader Kenaf
Prestatie-sport, keur
v.v.v. Kenir II
Preferent, prestatie
m.v.v. Monica
Ster, preferent, prestatie
Moeder van vader Corinda
Keur, Preferent
v.m.v. Harmattan
m.m.v. Parinda
Moeder Chanel
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.

Prestatielijst

Evenement Jaartal Categorie Plaats geëindigd
FNRS 2020 F4 213punten